Aktuális

 

ÉRTESÍTJÜK TISZTELT VÁSÁROLÓINKAT, HOGY MEGNYITOTTUK ALMÁSI TEJ SZAKBOLTUNKAT MÓRON A KAPUCÍNUS TÉR 1. SZÁM ALATT (VOLT GESZLER FÉLE BOLT)

 

NYITVATARTÁS: HÉTFŐTŐL - PÉNTEKIG 7 30 - 10 00 - IG ÉS 15 00 - 18 00-IG, SZOMBATON 7 30 - 10 00-IG, VASÁNAP: ZÁRVA

 

SZAKBOLTUNKBAN KAPHATÓ: FRISS TEJ, TEJTERMÉKEK (TÚRÓ, TEJFÖL, VAJ, NATÚR- ÉS ÍZESÍTETT JOGHURT, GOMOLYA SAJT, FÉKEMÉNY- ÉS ZSÍRSZEGÉNY SAJT, KAKAÓ, SAJTKRÉM).

 

 

 

 

 
Nemzetek sajtversenye

A Magyaralmási Páter sajt I. helyezést ért el a Nemzetek Sajtversenyén 2015-ben. 

A díj a  Budai Várban megrendezett borfesztiválon került átadásra.

 
Értékesítési útvonalak

I. számú tejértékesítő autó

II. számú tejértékesítő autó

Tejértékesítő útvonala településenként

 
Látogatók
Indulás: 2014-09-18
 
Facebook

 
Tejfeldolgozó

MAGYARALMÁSI AGÁR ZRT.

TEJFELDOLGOZÓ

 

 

A Zrt. elkötelezte magát (pályázati beruházással) a tehenészeti telep fenntartását illetően. A közvetlen tejértékesítő tejes autó üzemeltetése és azon a mások által előállított sajt értékesítése a társaság vezetését arra a gondolatokra sarkallta, hogy saját magunknak kellene előállítani a terméket.

                                                                                                                      

Miután nemzetgazdasági szinten is felértékelődött a kisüzemi élelmiszer feldolgozás értékesítés, így megteremtették a támogatás forrásait. ÉLIP pályázat beadására nyílt lehetőség, amit mi meg is pályáztunk és meg is nyertünk 180 milliót Forint összegben.

Ez a beruházás 2013. decemberében elkészült. Az építészeti részt a TRE-MEN KFT., a technológiai részt a Milk Center KFT. végezte. A Milk Center KFT. az olasz Sacmalnox cég forgalmazója.

                                            

A 4000 liter/napi kapacitású üzem alkalmas sajtok, túró, tejföl, kefir, joghurtok, vaj,  tehát az összes alap termék gyártására. A gépek ellenére ezek a termékek nagy része kézműves termék, a hagyományos technológia eljárással alkalmazása mellett az üzem a biztonságos minőség előállítását tűzte ki célul. Az alaptermék struktúra beállítása után a termékfejlesztés folyamatos. A termék előállítást 3 fő állandó dolgozó végzi, őket külsős neves szakember segíti a problémák megoldásában és a termékfejlesztésben.

A piac építése folyamatos, melynek alapja a szakboltunk és a két mozgó boltunk.

 

 
Elismerések