Felhívjuk a kedves vásárlóink figyelmét, hogy az oldal technikai okok miatt nem frissül. Aktuális árakat , útvonalakat az Almási tejtermékekek facebook oladlán találnak.

 

Almási tejtermékek facebook oldala

 

 

Aktuális

 

ÉRTESÍTJÜK TISZTELT VÁSÁROLÓINKAT, HOGY MEGNYITOTTUK ALMÁSI TEJ SZAKBOLTUNKAT MÓRON A KAPUCÍNUS TÉR 1. SZÁM ALATT (VOLT GESZLER FÉLE BOLT)

 

NYITVATARTÁS: HÉTFŐTŐL - PÉNTEKIG 7 30 - 10 00 - IG ÉS 15 00 - 18 00-IG, SZOMBATON 7 30 - 10 00-IG, VASÁNAP: ZÁRVA

 

SZAKBOLTUNKBAN KAPHATÓ: FRISS TEJ, TEJTERMÉKEK (TÚRÓ, TEJFÖL, VAJ, NATÚR- ÉS ÍZESÍTETT JOGHURT, GOMOLYA SAJT, FÉKEMÉNY- ÉS ZSÍRSZEGÉNY SAJT, KAKAÓ, SAJTKRÉM).

 

 

 

 

 
Nemzetek sajtversenye

A Magyaralmási Páter sajt I. helyezést ért el a Nemzetek Sajtversenyén 2015-ben. 

A díj a  Budai Várban megrendezett borfesztiválon került átadásra.

 
Értékesítési útvonalak

I. számú tejértékesítő autó

II. számú tejértékesítő autó

Tejértékesítő útvonala településenként

 
Látogatók
Indulás: 2014-09-18
 
Facebook

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Krémsajt

Almási „Friss krémsajt. Zsíros. Élőflórás.

 

Az almási „Friss krémsajt. Zsíros. Élőflórás.” név alatt olyan sajtot készítünk, amely az összetételét, érzékszervi jellemzőit és a gyártásához felhasznált összetevőket illetően megfelel a Magyar Élelmiszerkönyv (Codex Alimentarius Hungaricus) MÉ 2-51/07/11 friss krémsajtok gyártási irányelveinek.

Az előállítás körülményeit tekintve teljesíti a Magyar Élelmiszerkönyv (Codex Alimentarius Hungaricus) 2-105 megkülönböztetett minőségi jelöléssel ellátott kézműves tejtermékek gyártási irányelvei előírásait.

A sajtot teljes tejből, a különleges gyártási eljárásának és kézműves készítésének köszönhetően jellemzően kiváló érzékszervi tulajdonságokkal készítjük.  A termék élő tejsavbaktériumokat tartalmaz.

 

Az almási „Friss krémsajt. Zsíros. Élőflórás.” érzékszervi jellemzői:

 

Külső: Egyenletes csontfehér színű, fényes. Az ízesített változatokban a fűszerek egyenletes eloszlásban láthatók. Savókiválástól mentes.

Illat: Jellegzetes túró illatú, idegen szagtól mentes. Az ízesített változatokban a felhasznált fűszerek jellegzetes illata határozottan felismerhető.

Szerkezet: Egynemű, tömör, teljesen sima, krémes állományú, az 5-10 oC hőmérsékletű termék jól kenhető. Az ízesített változatokban a fűszerek egyenletes eloszlásban simulnak az alap sajtba. Összekeverés után enyhe savóeresztés megengedett.

Íz: Jellegzetes, enyhén savanykás és sós, tiszta, idegen íztől mentes. Az ízesített változatok a felhasznált fűszereknek megfelelő, harmonikus.

 

Az almási „Friss krémsajt. Zsíros. Élőflórás.” kémiai jellemzői:

 

Az almási „Friss krémsajt. Zsíros. Élőflórás.” a tej értékes alkotórészeit koncentráltan tartalmazza, 1 kg sajt elkészítéséhez legalább 6 liter tejet használunk fel!

Az almási „Friss krémsajt. Zsíros. Élőflórás.” szárazanyagra vonatkoztatott zsírtartalma pedig 52,0 ± 2,5%.

Összetevők: tej, só, sajtkultúra, tejoltó enzim. (Ízesítők: medvehagyma, kapor, kömény, bazsalikom)

A sajt visszazárható tégelyben kerül forgalomba.

 A sajt fogyasztását a nap bármely szakában ajánlott. 

 
VP Pályázat


 
Energetikai jelentések

Energetikai szakreferens éves jelentés 2019

 
Elismerések

 

Szereted az egyedi történeteket? Kíváncsi vagy, hogy mire képes egy hobbi író? Ha igen, nézz be hozzám!    *****    Sziasztok! A Moobius pályázatán elindult két regényem. Kérlek támogass! Bõvebb információt itt olvashatsz. Katt rám.    *****    Sziasztok! A Moobius pályázatán elindult két regényem. Kérlek támogass! Bõvebb információt itt olvashatsz. Katt rám.    *****    Debrecen Nagyerdõaljai, 150m2-es alapterületû, egyszintes, 300m2-es telken, sok parkolós családiház eladó 06209911123    *****    RELIGIO-PORTAL /// NE FÉLJ, CSAK HIGYJ! ///RELIGIO-PORTAL /// NE FÉLJ, CSAK HIGYJ! ///RELIGIO-PORTAL    *****    PREKAMBRIUM //// A TUDÁS BIRODALMA    *****    PREKAMBRIUM //// A TUDÁS BIRODALMA    *****    Lakatos munka- Épületlakatos munka- Haidekker kerítés - Haidekker kapu- Teraszkorlát- Lakatos munka szerelés- Hullámrács    *****    Itachi Shinden második fejezet!! - ÚJ FEJEZET - Felkerült a könyv második harmada!! Konoha.hu - KATT!! KATT! KATT!! KATT    *****    Pont ITT Pont MOST! Pont NEKED! Már fejlesztés alatt is szebbnél szebb képek! Ha gondolod gyere less be!    *****    Kedves Csokoládé kedvelõk! Segítségeteket kérném a kérdõívem kitöltéséhez! Témája a CSOKOLÁDÉ MÁRKÁK! Köszön    *****    Mindig tudnod kell, melyik kikötõ felé tartasz. - ROSE HARBOR, a mi városunk - FRPG    *****    A boroszkányok gyorsan megtanulják... Minden mágia megköveteli a maga árát. De vajon mekkora lehet ez az ár? - FRPG    *****    Alkosd meg a saját karaktered, és irányítsd a sorsát! Vajon képes lenne túlélni egy ilyen titkokkal teli helyen? - FRPG    *****    why do all monsters come out at night - FRPG - Csatlakozz közénk! - Írj, és éld át a kalandokat!    *****    Aki szörnyekkel küzd, vigyázzon, nehogy belõle is szörny váljék. S ha hosszasan tekintesz egy örvénybe, az örvény vissza    *****    Rose Harbor, ahol a tenger suttog és a múlt sosem tûnik el teljesen. - FRPG - csatlakozz közénk te is :)    *****    Egy kikötõ, ahol minden hullám egy új kezdetet ígér. Rose Harbor, több mint egy város, egy világ a világ mögött.    *****    Rose Harbor – kisvárosi báj, nagy titkokkal - légy részese te is ennek a kalandnak :) - FRPG    *****    Óceán, erdõ, csillagfény – minden ösvény Rose Harborba vezet - aktív FRPG közösség