„Natúr habart joghurt”
A joghurtok között Magyarországon is a natúr a legnépszerűbb íz. Fogyasztóink számára olyan joghurtot kívántunk megalkotni, amely a gondosan kiválasztott joghurt kultúrának, a habarásos készítésnek és a különleges érlelésnek köszönhetően jellegzetes joghurt illatú, sűrűfolyó, rendkívül krémes állományú, enyhe ízű, kellemesen savanyú, szájban selymes érzetű tejtermék.
Az almási „Natúr habart joghurt” kémiai és mikrobiológiai összetétele megfelel a Magyar Élelmiszerkönyv (MÉ 2-51/03/12) előírásainak. Az „Almási Natúr habart joghurt ” minimum 3% zsírtartalommal készül.
A joghurtunk fogyasztását elsősorban azoknak ajánljuk, akik kedvelik a klasszikus eljárással készült, jól iható enyhe ízű joghurtot. Túróval, lekvárral, mézzel, gyümölcsökkel, magvakkal, és más ízesítőkkel kiváló tápláló desszert jellegű készíthetők.
|